Wilde rozen

Rodri Moolenaar is een workaholic van veertig, tien jaar eerder gescheiden. Hij praat nooit over emoties. Hij rent ze liever voorbij met zijn andere verslaving: marathonlopen. Hij is vergeten wie hij eigenlijk is.

Jessie van Gheest beheert het spirituele tijdschrift ‘Geestigheden’. Ze is begin dertig en zich sterk bewust van haar eigen identiteit. Ze leeft bewust en intensief en staat stil bij gevoelens, geuren en kleuren.

Op een dag kruisen de paden van deze zeer verschillende mensen elkaar. Toeval… of toch niet? Tijdens een avontuurlijke reis door de weergaloze natuur en bijzondere steden van de VS ontdekken de twee dat ze meer met elkaar gemeen hebben dan ze aanvankelijk dachten…

Wilde rozen is een inspirerende roman over reizen, liefde, verborgen geschiedenissen en mysterieuze verschijningen. Herkenbaar en vlot geschreven. Spannend tot de laatste bladzijde.

 

In ‘Wilde rozen’ breng ik tot uitdrukking hoe belangrijk het is met passie te leven, dat het onverwachte de jeu aan het leven geeft en dat ontmoetingen nooit toevallig zijn maar er altijd toe doen.

Dit boek is in 2007 in een kleine oplage verschenen voor familie, vrienden en kennissen.